• slide1
  • slide2
  • slide3
1 2 3
jQuery Slideshow Plugin by WOWSlider.com v4.7

Servis

Auto kuća SREM  - servisna vozila.

Servis viljuškara kao naša primarana delatnost vrši se u okviru preduzeća, gde su uposleni iskusni i stručni kadrovi sa dugogodišnjem iskustvom u radu na stranim i domaćim viljuškarima.

Obezbeđen je takođe i servis viljuškara na terenu u zemlji kao i u bližem okruženju. Naš servisni tim opremljen specijalnim servisnim vozilima dolazi do Vas i u najkrećem roku dijagnostikuje kvar i vrši otklanjanje istog.

U slučaju kvara koji se ne može otkloniti na terenu, viljuškar se prevozi našim kamionom do servisa, gde se vrši dalja popravaka, za Vaš viljuškar koji se nalazi kod nas u servisu u mogućnosti smo da za Vas obezbedimo odgovarajući zamenski viljuškar, kako bih se proizvodnja i pružanje usluga u Vašem preduzeću nesmetano odvijala za vreme trajanja servisa.

Pored usluge redovnog servisiranja koje se uglavnom vrši na terenu, D.O.O AUTOKUĆA SREM poseduje servisnu infrastrukturu za nesmetano otklanjanje najsloženih kvarova kao i kompletnu reparaciju viljuškara koja se odnosi na mehaničke sklopove : generalna opravka motora – reparacija hidraulike, krana viljuškara ,popravka i reparacija trapa i sl. Interevencije i zamena na električnim i elektronskim delovima, zamena i reparacija trakcionih baterija, dijagnostika i podešavanje viljuškara. Bravska i farbarsko – lakirerska usluga.